Jäseneksi

Jos tutustuttuasi näihin sivuihin tunnet, että voisit tulla mukaan iloiseen seuraamme, niin ota yhteyttä jäsenasioiden vastuuhenkilöömme Pekka Holopaiseen.

  • Pekka Holopainen
    puh: 0400 554 256
    email: havukkaranta@gmail.com

Jäseneksi liittyessäsi ilmoita nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Voit myös pistäytyä teatteribaarissa liittymässä jäseneksi päivystysaikaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11.00 – 14.00 osoitteessa Laivalinnankatu 29, 78200 Varkaus.

Jäsenmaksun voit maksaa tilille FI93 4108 0012 3728 04.

Jäsenmaksu:

  • Liittymismaksu 5 €
  • Jäsenmaksu 10 €

Jäsentiedotteissa ja näillä sivuilla ilmoitamme matkoista ja tilaisuuksista. Muistathan pitää osoitetietosi ajan tasalla. Mikäli haluat jäsentiedotteen sähköisessä muodossa ilmoita sähköpostiosoitteesi sihteerillemme Erkki Kaikkoselle, erkki.kaikkonen@pp1.inet.fi

Toivomme, että viihdyt aktiivisesti toimivassa kerhossamme ja saat elämyksellisiä ja mielenkiintoisia kokemuksia toimintamme puitteissa.

Jäsenmaksuista

Hyvä Varkauden Teatterikerhon jäsen. Teatterikerho ei lähetä jäsenmaksusta erillistä laskua. Ellet ole maksanut vuoden 2024 jäsenmaksua, joka on 10,00 euroa/henkilö, voit maksaa sen kerhon tilille Fi93 4108 0012 3728 04 Jos maksat useamman jäsenen maksun samalla kertaa, laita viestikenttään maksamasi jäsenten nimet. Jäsenmaksun voi maksaa myöskin teatteri-baariin päivystysaikoina tiistai – torstai klo 11 – 14 välisenä aikana.

Kerhon jäsentiedotteiden jakelu on melkoinen savotta ja myöskin aikamoinen kopiointikustannus. Siksi pyydän, ettää jos sinulla hyvä teatterikerhon jäsen on sähköposti etkä ole sitä vielä minulle ilmoittanut niin ilmoita sähköpostiosoitteesi erkki.kaikkonen@pp1.inet.fi niin lisään sen jakeluluetteloon. Näin saat jäsentiedotteet nopeammin kuin kirjepostissa.

Uusi jäsenkirje on luettavissa myöskin kerhon kotisivuilla osoitteessa www.varkaudenteatterikerho.fi

Jos olet kiinnostunut talkootyöstä teatterin kahviossa, keittiössä tai eteispalvelussa, voit ilmoittautua teatterilla esimerkiksi minulle tai soittaa numerooni 040 506 9755


 

Terveisin
Erkki Kaikkonen
Varkauden Teatterikerhon sihteeri